Директорът на департамента по имунизации във Световната здравна организация Кейт

...
 Директорът на департамента по имунизации във Световната здравна организация Кейт
Коментари Харесай

СЗО: Три недостатъка на ваксините

 

Директорът на департамента по имунизации във Световната здравна организация Кейт О`Брайън заяви за 3 минуса на имунизациите в страницата в Twitter на организацията.

О`Брайън предизвести, че защитните ограничения е належащо да се съблюдават и след имунизацията, тъй като на учените още не им е известно дали имунизацията пази индивида от болестта и предаването й. В днешно време е потвърдено единствено отбраната на организама от заболяването. Това е доста значимо да се разбере от хората, твърди шефът в СЗО.

Друго едва място е обстоятелството, че имунизацията е несъответствуваща за няколко възрастови групи, в частност за деца. Тези категории остават в зоната на риска от болест и предаването й на другите хора.

Третият минус е незадоволителния брой ваксини за жителите на планетата, по тази причина и те би трябвало да не престават да носят маски, да съблюдават дистанции и да си мият ръцете.

Преди време в СЗО оповестиха, че разполагат с информация, че имунизацията редуцира риска за предаване на болестта. Сега обаче те не са толкоз обедени, по тази причина и вършат ново изявление.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР